«Розетка» запропонувала нові моделі дитячих регланів

Інтернет-магазин «Розетка» запропонував нові моделі регланів для хлопчиків. На них поширюються акційні пропозиції. Розширений асортимент толстовок доступний у відповідному розділі.

Який одяг може сподобатися дитині найбільше? Навряд чи мова йде про шкільну форму. Або навіть святковий костюм, незважаючи на його елегантність. Хлопчикам підійде вбрання, в якому можна як побігати, так і піти в гості до друзів. Хороший вибір — толстовки.

Зараз під толстовкою мається на увазі плечовий одяг в спортивному стилі. Вона зазвичай нагадує досить щільний трикотажний джемпер. Існує чимало різновидів цього виду одягу. Наприклад, моделі з капюшоном, застібкою-блискавкою, коміром на гудзиках.

Одяг традиційного фасону відрізняється досить глибоким вирізом горловини. Крім того, в асортименті бренду представлені реглани з капюшоном, кишенями і застібкою-блискавкою. Така річ може використовуватися як легкий верхній одяг для теплого сезону.

 

Практичні моделі з енергійним дизайном пропонує португальський бренд Tiffosi. Це типово спортивні речі, виконані з щільного трикотажу, з гладкою лицьовою поверхнею і м'яким виворотом. Горловина, низ і рукави мають еластичну рифлену облямівку.

Прикладом продукції марки може бути ця модель http://rozetka.com.ua/tiffosi_10007525_001_152/p4162078/.

Спортивний стиль — найбільш комфортна форма одягу для хлопчиків, непосидючих і невгамовних. Зручні, практичні толстовки і реглани чудово підійдуть для прогулянок, активних ігор, різних позашкільних занять. Вони також можуть стати в нагоді для школи, якщо там допускається вільний стиль одягу. Реглани зазвичай виконують з щільних, дихаючих матеріалів, приємних до тіла. Вони надійні, довговічні і не вимагають складного догляду. А стильний спортивний дизайн напевно сподобається їх власникам.

Знайти великий вибір дитячих регланів можна в інтернет-магазині «Розетка». Магазин пропонує речі різних розмірів для різних віків. Зараз там можна знайти вироби з нових колекцій відомих виробників дитячого одягу. Для ряду моделей діють акційні пропозиції.

Повна версія публікації доступна на B2Blogger.com