У поліції Києва розповіли подробиці жорстокого нападу на паркувальника

За фактом побиття паркувальника у Печерському районі Києва поліція розпочала кримінальне провадження. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Поліція Києва.

“За фактом хуліганських дій на столичному Печерську в поліції розпочали кримінальне провадження”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у четвер до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що невідомий на вулиці Генерала Алмазова завдав тілесні ушкодження інспектору з паркування, після чого втік із місця події на авто.

Як з’ясувалося, водій автомобіля Škoda запаркувався у другій смузі, чим зупинив рух транспорту, який рухався позаду.

Читайте також: КМДА: у Києві не евакуйовують авто через підозри керівництву інспекції з паркування

Інспектор з паркування, який перебував неподалік, побачив порушення та почав складати постанову на порушника. У цей момент водій авто і завдав удар в обличчя паркувальнику.

Менш ніж за дві години поліцейські Печерського управління поліції встановили та затримали водія, 1985 року народження, у порядку статті 298-2 Кримінального процесуального кодексу України.

Відділом дізнання Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Відтепер затриманому загрожує обмеження волі на строк до п'яти років.

Читайте також: Учасникам АТО та ООС нададуть пільги на паркування у столиці

Як повідомляв Укрінформ, 23 червня на Вінниччині син місцевого посадовця побив адвоката, поліція відкрила кримінальне провадження.