У столиці перекрили Хрещатик через змагання пожежників

Фото, відео

На Хрещатику біля столичної мерії тривають змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник Київ — 2021».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДСНС у Фейсбуці.

"Хлопці та дівчата з 19 команд розігрують комплекти нагород у різних номінаціях. Йдеться про індивідуальні забіги, командну естафету, а також тандем", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: США надали обладнання і тренінги для Нацполіції та ДСНС

Зазначається, що у перший день змагань, 25 вересня, серед сотні учасників вже визначилися призерки серед жінок в індивідуальних забігах. Так, перше місце посіла представниця команди Києва Оксана Чехместренко, другий результат показала Марія Лебединська з Рівненської області, а «бронзу» здобула рятувальниця із Закарпаття Марія Гичка.

Серед чоловіків з новим рекордом України золото змагань у номінації індивідуальні забіги здобув представник команди господарів змагань - киянин Олександр Баран. Дистанцію він подолав за рекордні для наших спортсменів 1 хвилину 11 секунд.

Друге місце посів Поліщук Ігор з Рівненщини, а третій результат показав також представник столичної команди Володимир Дудка.

Церемонія нагородження найсильніших рятувальників чоловіків відбудеться 26 вересня, після завершення змагань. Цього ж дня на учасників чекають тандеми і командна естафета.

Читайте також: У Києві стартували національні змагання «Ігри Воїнів»

Спостерігати за тим, як учасники долають дистанції можна за посиланням на пряму трансляцію.

Через проведення змагань на Хрещатику частково обмежили рух всіх видів транспорту.