У Києві пройшов “здоровий” флешмоб до Дня медика

Фото

Київські працівники охорони здоров’я взяли участь у масштабному флешмобі "За здоровий спосіб життя!" з нагоди Дня медичного працівника.

Кілька сотень медиків з різних закладів охорони здоров'я столиці зібралися на Хрещатику для участі у пробігу за здоровий спосіб життя, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Усі учасники після невеличкої спільної розминки пробігли символічні 500 метрів. Після забігу представники столичних лікарень взяли участь у конкурсах та естафетах. Переможці отримали заохочувальні призи.

Біля будівлі Київської міської державної адміністрації встановлено намети, у яких дорослі та діти можуть пройти елементарні обстеження: виміряти цукор крові, вагу, артеріальний тиск, об'єм талії, перевірити родимки, зір тощо. Окрім того, кожен охочий може отримати консультації лікарів з різних питань, пов'язаних зі здоров'ям та здоровим способом життя, а також навчитись надавати першу медичну допомогу.

Медиків привітав Київський міський голова Віталій Кличко. Він зазначив, що особисто дотримується здорового способу життя, тому активно виступає за проведення подібних акцій.