У Києві опублікували графік поливу скверів та парків

Київзеленбуд опублікував графік поливу зелених насаджень Києва.

Про це повідомляє прес-служба КО "Київзеленбуд".

"Шановні кияни! Щонедільно ми публікуватимемо графіки поливу зелених насаджень міста. Тепер ви можете відслідковувати якість та частоту поливу і за необхідності повідомляти нам про випадки неякісного поливу або його відсутності у вказані день та місце", - йдеться у повідомленні.

Так, відповідно до графіка поливу, 28 травня планується полив парку по вул.Кіото (від вул.Братиславська до вул.Мурманська), Паркова зона "Пам'яті жертв Чорнобиля", просп. Воз'єднання (дерева, квітники), міський сад у Печерському районі, сквери на Контрактовій, Сагайдачного, парк "Юність" та інші.

Читайте також: Через пошкодження "мосту Кличка" відкрили справу

Крім цього, у "Київзеленбуді" опублікували графік покосу газонів у столиці.

"Щоб Київ виглядав охайно та доглянуто, ми косимо газони. І кожного тижня ми будемо оприлюднювати новий графік покосів, аби всі бажаючі могли відслідковувати цей процес. А якщо раптом ви не побачите косаря у вказаний день на локації зазначеній в графіку, повідомляйте нам про це у фейсбук", - зауважили у Київзеленбуді.

Як повідомлялось, протягом нинішнього року у Києві запланований капітальний ремонт 90 парків та скверів. На ці потреби місто спрямовує більше 500 млн грн.