На парковці під Києвом пограбували депутата Курінного

На Новообухівській трасі під Києвом на парковці біля супермаркету пограбували народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Володимира Курінного.

Про це депутат повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Парковка МегаМаркету на Новообухівській трасі для мене вже стала якимось проклятим місцем. Шість років тому тут намагалися викрасти мою машину. А вчора практично біля входу в мегамаркет (я паркувався, щоб піти за покупками) наче з-під землі вискочив хтось і блискавично, розбивши бокове скло у пасажирського сидіння, вихопив сумку, сів у машину (сріблястий фольксваген) і на очах величезної кількості людей, разом, до речі, з охороною мегамаркету, втік. Як пізніше виявилося, його спільник тим часом пробив мені ножем заднє колесо, мабуть для того, щоб я не погнався за ними", - повідомив Курінний.

За його словами, зловмисники вкрали лептоп (портативний комп'ютер - ред.), документи, оправу для окулярів і телефон Нокіа 3310, а також ліки.

Читайте також: У Києві затримали групу квартирних злодіїв

Курінний зазначив, що поліція прибула дуже швидко, а через кілька годин стало відомо, що документи і футляр з окулярами знайдено.

Також депутат спростував інформацію про вкрадений пістолет. "Це нісенітниця. На жаль, пістолета у мене з собою не було. А в сумці був дозвіл на нього. Чули дзвін, але не знають де він ...", - зазначив Курінний.