Одяг, гаджети, декор: на “Олімпійському” пройде благодійний ярмарок

На НСК «Олімпійський» 8 грудня відбудеться 26-й різдвяний благодійний ярмарок, який щорічно організовує Міжнародний жіночий клуб Києва (IWCK).

Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомила представниця IWCK Айлян Фелів.

«Цього року відбудеться 26-й різдвяний благодійний ярмарок на НСК «Олімпійський» 8 грудня. Він розпочнеться о 10-ій годині і триватиме до 17:00. Ярмарок організовують Міжнародний жіночий клуб Києва, представники посольств, бізнесмени», - сказала вона.

Вхідний квиток можна придбати онлайн заздалегідь за 80 гривень або безпосередньо в день ярмарку за 100 гривень.

Метою проведення благодійного ярмарку є збір коштів для допомоги дітям, літнім людям, особам з особливими потребами, внутрішньо переміщеним особам в Україні.

Читайте також: Різдвяний благодійний ярмарок - 2018. Чим здивує цього року?

Традиційно на ярмарку іноземні посольства організовують стенди, на яких продаватимуть національні товари, а також традиційні страви й напої. Зокрема, 43 посольства уже підтвердили свою участь.

Також продаватиметься новий одяг і такий, що був у використанні, електронні та побутові пристрої, гаджети, декор, книги та багато інших речей. У гостей буде можливість побачити музичні й танцювальні виступи колективів з Бельгії, Індії, Аргентини, Грузії, Болгарії. Діти матимуть змогу взяти участь у різноманітних майстер-класах (уроках оригамі, майстер-класі з танцю та футбольної гри).

У 2017 році благодійний ярмарок IWCK зібрав понад 3,7 млн гривень. Ці кошти були спрямовані на допомогу сиротам, людям похилого віку, дітям з особливими потребами та вимушеним переселенцям зі сходу України. Із зібраних коштів було надано 20 грантів та підтримано 5 особливих ініціатив.

Міжнародний жіночий клуб Києва - недержавна, некомерційна організація, заснована у 1992 році групою іноземних жінок під керівництвом Інгабор Крістофассен, першого посла Бельгії в Україні та першого президента IWCK. Наразі організація складається з більш ніж 200 учасників з 59 країн, включно з представницями дипломатичного корпусу, акредитованими в Україні, жінками, що задіяні в культурних та ділових спільнотах, та дружинами дипломатів і бізнесменів.