Гусовський каже, що знайти замовників нападу на нього буде нескладно

Депутат Київради Сергій Гусовський висловив переконання, що знайти замовника нападу на нього буде нескладно.

Про це Гусовський заявив у четвер на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Він висловив думку, що правоохоронці працюють максимально активно, і він у цьому пересвідчився.

"Я думаю, що це їхня робота - розкрити цей злочин. До речі, є фотофіксація однієї людини, яку, я думаю, я впізнаю добре, яка не затримана, і яка схоже що фактично керувала цими 19 особами. Або може їх було і більше... Але це вже, я думаю, справа честі для київської поліції - затримати цю людину і розібратися", - додав депутат.

Він зазначив, що те, що сталося, свідчить про зацікавленість осіб, які бажають, щоб у Києві панував безлад, чого не буде.

Читайте також: Гусовський у лікарні годину стирав зеленку

"Наразі затримано 19 осіб, вони перебувають у відділку поліції. Я наголошую на тому, що дуже важливо, щоб ці люди не стали просто цапами-відбувайлами. Важливо знайти замовника. Я прошу всіх максимально точно і критично ставитися до інформації, яка буде надходити, і розуміти, що ті, хто безпосередньо кидають яйця чи штовхають, чи обливають зеленкою, - це виконавці. Не вони є проблемою для Києва, а проблема - це замовники", - сказав Гусовський.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 4 жовтня у приміщенні Київради невідомі напали на депутата Гусовського і облили його зеленкою.

Поліція відкрила дві справи за фактом подій за участю Гусовського.

У свою чергу у Нацкорпусі заявили, що не причетні до факту обливання зеленкою Гусовського.