Київрада поновить засідання 9 жовтня - Кличко

Через напад на київського міського депутата Сергія Гусовського пленаре засідання Київради перенесено на 9 жовтня.

Про це на засіданні Київради 4 жовтня сказав голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Через те, що відбулася така надзвичайна ситуація, сьогодні ми переносимо пленарне засідання на вівторок, 9 жовтня", - зазначив Кличко.

Згідно порядку денного, депутати Київської міської ради мали розглянути на пленарному засіданні 4 жовтня питання реорганізації Київського центру соціальної адаптації престарілих, інвалідів та осіб, що не мають постійного місця проживання, питання створення інклюзивно-ресурсних центрів, порядок затвердження ревіталізації дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, питання ремонтних робіт у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, питання передачі та приватизації майна тощо.

Читайте також: КМДА вводить “фейсконтроль” на вхід

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня перед пленарним засіданням Київської міської ради невідомі побили та облили зеленкою депутата Київради Сергія Гусовського. Поліція Шевченківського району столиці відкрила два кримінальних провадження за фактом цих подій.