Вбивство у ліфті: поліція затримала підозрюваного

Поліцейські затримали підозрюваного в нещодавньому вбивстві пенсіонерки, тіло якої виявлено у ліфті будинку на проспекті Академіка Глушкова.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці затримали чоловіка у селі Новосілки на Київщині: протягом доби він переховувався від поліції. Затриманий - 41-річний киянин, який проживає в одному будинку з потерпілою та раніше не мав проблем із законом", - поінформували у поліції.

Зазначається, що затриманий зізнався у скоєнні злочину. Правоохоронцям він заявив, що пенсіонерка тривалий час отруювала його та матір, а потім - насміхалася з її смерті.

Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: Жительку Голосієво вбили у ліфті власного будинку

На час слідства зловмиснику обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, 4 липня у ліфті однієї з багатоповерхівок Києва виявлено тіло пенсіонерки, яка мешкала у цьому домі. На тілі жінки експерти виявили численні травми, характерні для дії гострого та тупого предмета. З місця події поліцейські вилучили ніж і зламаний молоток.