У Києві невідомі підірвали вибухівку - шестеро постраждалих

Відео

У Києві на території складських приміщень стався вибух, внаслідок якого постраждали шестеро чоловіків.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції на своїй сторінці у Facebook.

"У Києві поліція розслідує обставини вибуху на території складських приміщень. Внаслідок події постраждали шестеро осіб, яких з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували до лікарні. Один з чоловіків перебуває у непритомному стані", - йдеться у повідомленні.

У поліції уточнили, що вибух стався на території промислової зони по вулиці Новопирогівській. На місці події правоохоронці вилучили фрагменти вибухового пристрою, які направлено на експертизу. 

Читайте також: У столиці копи затримали чоловіка з гранатою

Попередньо встановлено, що невідомі особи підійшли до паркану складів, які знаходились під охороною, після чого кинули на територію два вибухові пристрої. У результаті травми отримали шестеро охоронців. Постраждалих з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні, де їм наразі надають необхідну медичну допомогу. Один з чоловіків на цей час знаходиться без свідомості, зазначили в поліції.

За даним фактом слідче управлінням Головного управління Національної поліції в Києві порушило кримінальну справу за ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Наразі поліція розшукує підозрюваних осіб, які причетні до вказаного правопорушення.