В Голосіївському районі облаштують панорамну алею та фонтани - КМДА

У Києві під час капітального ремонту проспектів Голосіївського району облаштують панорамну алею для пішоходів, фонтани та криті місця відпочинку.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на відповідне розпорядженням КМДА.

“Для поліпшення інфраструктури та архітектурного вигляду столиці у Голосіївському районі капітально відремонтують інженерно-транспортну інфраструктуру та здійснять благоустрій території: непарної сторони проспекту Науки – від будівлі № 1 у напрямку Деміївської площі, та непарної сторони Голосіївського проспекту – від Деміївської площі у напрямку вулиці Миколи Грінченка”, - зазначається в повідомленні. 

Згідно із розпорядженням КМДА, роботи заплановано провести у 2018-2019 роках.

Зокрема, проектом передбачено:

- встановлення на вул. Миколи Грінченка огороджувальної конструкції для влаштування тротуару, де також буде розміщено сходи з виходом на бульвар Дружби Народів для пішоходів;

- відкриття на бульварі Дружби Народів панорамної алеї для пішоходів;

- облаштування на проспекті Науки фонтанів і критих місць відпочинку, а також ремонт тротуару;

- організація проїздів, тимчасових стоянок легкових автомобілів, пішохідних доріжок, тротуарів, майданчиків відпочинку та озеленення території, балансоутримувачем яких є КК «Київавтодор».

Читайте також: Київавтодор розпочав комплексне оновлення магістральних напрямків

Замовником робіт визначено комунальне підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ». Йому доручено під час укладання відповідних договорів підряду обов?язково передбачити умови щодо надання підрядником гарантії якості виконаних робіт та встановити гарантійні строки експлуатації об?єктів не менше ніж десять