Київ отримав нові трамваї підвищеної комфортності

Фото

Комунальне підприємство "Київпастранс" отримало партію нових низькопідлогових трамваїв підвищеної комфортності.

Про це повідомляється на сторінці комунального підприємства у Facebook

"КП "Київпастранс" вкотре отримало партію нових низькопідлогових трамваїв "Електрон T5B64" підвищеної комфортності з пониженим рівнем вібрації та шуму, системою кондиціонування салону та кабіни водія. Вагони також обладнані відеоспостереженням, інформаційною системою звукового інформування ззовні, пандусом та місцями для людей з інвалідністю", - йдеться у повідомленні.

Фахівці підприємства разом з представниками заводу-виробника "Електронтранс" вже завершили усе необхідне оформлення рухомого складу й розпочали їхнє випробування на лінії швидкісного трамвая.

Читайте також: У Києві тимчасово закривають три трамвайні маршрути

"Окрім придбання нових вагонів, продовжуємо капітально ремонтувати й станції Борщагівської лінії. Уладнали всі технічні аспекти, тому поточного місяця напоготові презентувати станцію "Генерала Потапова", цього року завершимо реконструкцію й решти станцій за маршрутом "вул. Старовокзальна" - ст. "Кільцева дорога", - зазначив генеральний директор КП "Київпастранс" Дмитро Левченко.

Як повідомлялося, минулого року комунальним підприємством було придбано 27 нових та 32 капітально відремонтованих трамваїв.