До "Гулівера" вдерлися десятки невідомих у камуфляжі - АРМА

До офісів БЦ "Гулівер" вдерлися десятки невідомих осіб у камуфляжі і вивели на вулицю представників компанії-управителя.

Про це в Фейсбуці повідомляє Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

"15.02.2018, вчергове до приміщень Активів на 33 поверсі вдерлися невідомі особи в камуфляжі, на чолі яких виступала особа, яка усім представлялася Чепіжко Оксаною. Силою і погрозами життю представники Управителя і його охоронної фірми були виведені невідомими особами у камуфляжі з вказаних приміщень на вулицю", - зазначили в АРМА.

За даними агентства, штурмувати офіси прийшли близько 20 невідомих, до яких пізніше приєдналися ще зо три десятки молодиків.

Читайте також: Фірма Клименка блокує державі доступ до своїх активів у БЦ "Гулівер"

У зв’язку зі зверненням компанії-управителя, якій було передано в управління офісні приміщення в БЦ "Гулівер", про застосування сили невідомими особами, АРМА направило відповідне звернення до Генеральної прокуратури України та Національної поліції України про вчинення кримінальних правопорушень, за які передбачена відповідальність згідно зі статтею 382 Кримінального Кодексу України "Невиконання судового рішення".

У нацагентстві заявляють, що вже тиждень власник активів (ТОВ "Юнісон Груп" (код ЄДРПОУ 37545528), численні озброєні невідомі особи в камуфляжі чинять перешкоди управлінню активами в "Гулівері", завдають постійної руйнації, наносять численні пошкодження, як приміщенням активів, так і рухомому майну, що в ньому знаходиться, а також погрожують постійно життю та здоров’ю, як працівникам АРМА, так і співробітникам управителя активами і його охоронної фірми.

У зв’язку з цим нацагентство просить Головну військову прокуратуру Генеральної прокуратури України невідкладно вжити усіх необхідних заходів, спрямованих на допомогу у наведенні порядку в приміщеннях активів (на 31, 32, 33 поверхах) БЦ "Гулівер" і забезпечення належного виконання вимог ухвали Печерського районного суду міста Києва.