Столичні копи затримали п’яного “мінера” супермаркету

Столичні правоохоронці затримали п’яного уродженця Донеччини, який вночі подзвонив у поліцію і сказав, що він залишив мобільний телефон із вибухівкою у приміщенні супермаркету на вулиці Маршала Конєва.  

Про це повідомляється у суботу на сторінці поліції Києва у Facebook.

 “Вчора о 4-й ранку до поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що він залишив мобільний телефон із вибухівкою у приміщенні супермаркету на вулиці Маршала Конєва. Правоохоронці внесли даний факт у Журнал єдиного обліку заяв та повідомлень Голосіївського управління поліції”, - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи. 

У ході огляду “замінованого” об’єкта працівники Голосіївського управління поліції помітили підозрілого сп’янілого чоловіка.  

“Під час розмови з ним правоохоронці з’ясували, що він зателефонував до поліції та надав неправдиву інформацію. За показами драгера, 22-річний уродженець Донецької області перебував у стані алкогольного сп'яніння – 1,34 проміле. Під час ретельного огляду приміщення правоохоронці виявили мобільний телефон, який зловмисник залишив на полиці магазину”, - повідомили у столичній поліції.

Читайте також: СБУ викрила телефонних «терористів» у різних регіонах України

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (Свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.