У Києві зіткнулися кілька авто, троє постраждалих

У столиці на Броварському проспекті внаслідок зіткнення трьох автомобілів - «Opel sigmund», «Mercedes Sprinter» та «Alfa Romeo» - було травмовано трьох осіб.

Про це повідомляє у Фейсбуці поліція Києва.

“Близько 7:30 до поліції Києва надійшов виклик на ДТП за участю кількох автомобілів на проспекті між станціями метрополітену «Чернігівська» та «Лісова». Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, за показами свідків та очевидців попередньо встановила: автомобіль «Opel sigmund» виїхав на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення із мікроавтобусом «Mercedes Sprinter» та контакт із боковою частиною автомобіля «Alfa Romeo», - йдеться у повідомленні.

Наразі встановлено, що внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій «Mercedes Sprinter» та пасажир мікроавтобуса, а також водій «Opel sigmund», їх доставили до медичних закладів.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Серед постраждалих у ДТП в Ростовській області українців немає

Після проведення судових експертиз та інших слідчих дій будуть встановлені механізм та причини ДТП.