Різдвяні обіди для бідних пройдуть 7 січня у Києві

На різдвяні обіди до святкового столу 7 січня у Києві збирає людей Спільнота святого Егідія. 

Про це повідомляють організатори події на сторінці у Facebook

"В цей день за один святковий стіл сідають бідні і багаті, старі і молоді і разом святкують народження Ісуса. Різдво з бідними - це справжнє Різдво, коли ніхто не забутий і не лишається самотнім, покинутим, коли всі разом переживають щось особливе і радісне у великому колі. 400 бідних та бездомних візьмуть участь у різдвяних обідах, які організовує Спільнота святого Егідія в Києві", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначається, обіди в столиці пройдуть у трьох місцях одночасно - це готель "Братислава", кафе "Академія" та галерея "Соборна". На всіх гостей чекають подарунки, пригощання, святкові пісні.

За святковий період уже привітали сотні дітей з будинків сімейного типу в Києві та бідних ромських родин на Закарпатті, а також влаштували свято для літніх людей у п'яти будинках престарілих у Києві, Львові та Івано-Франківську. Подарунки збирали з усієї України і навіть із-за океану завдяки пограмі "Таємний Санта". 

В Україні різдвяні обіди організовуються Спільнотою у Львові, Івано-Франківську, Харкові та Києві. Всього на них запрошені 2 тисячі бідних людей. Загалом же у світі на ці святкові традиційні обіди цього року Спільнота вже зібрала 200 тисяч людей. 

Для того, щоб стати помічником, потрібно зареєструватися на сайті

Додаткова інформація за телефоном 0675028589.