Викрадення дитини в Києві: у мережу виклали фоторобот підозрюваної

Фото

У мережі з'явився фоторобот жінки, яка підозрюється у викраденні дитини на території дитячого садка у Києві в п'ятницю, 20 жовтня.

Фото опублікував адвокат Олег Веремієнко на своїй сторінці в Facebook.

«Опис підозрюваної: зріст 160-165 см, вік: 20-25 років, римський (грецький) ніс, шкіра біла, веснянки на обличчі, волосся каштанове, фарбоване, статура: збита, нехуда, широка попа. Зачіска: дві косички або дреди. Особливі прикмети: залисини на голові», - написав він.

За словами Веремієнка, жінка була взута у кросівки Adidas з рожевими вставками та шнурками.

«Можливо, займалася айкідо. Може проживати в Києві (Оболонь) або Вишгороді. Телефонуйте 102 або пишіть в коментах», - додав він.

Читайте також: З'явився запис викрадення немовляти в Києві

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 20 жовтня, з дитсадка на Оболоні в Києві викрали двомісячну дитину. Чоловік прийшов разом із двомісячною дитиною в дитсадок забрати старшу доньку. Він залишив коляску з дівчинкою під сходами на першому поверсі будівлі, а сам пішов у групу. Коли ж через кілька хвилин повернувся, виявив порожню коляску без переносного кошика.

Прикмети дівчинки: двомісячна дитина, загорнута у "конвертик" білого кольору, одягнена в рожеву шапочку на зав'язках, рожеву махрову кофтинку, сині повзунки.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу. Покарання за цією статтею передбачає до п'яти років ув'язнення.