Центр Києва перекривають через марафон

Карта

У Києві в неділю, 10 вересня, через проведення марафону Intersport Ukraine run 2017 перекриють ряд центральних вулиць, через що вносяться зміни в роботу міського транспорту.

Про це повідомляє прес-служба Київпастрансу. 

"10 вересня 2017 року вносяться зміни у роботу автобусів маршрутів №№ 55, 62, 24, 114 та тролейбусів маршруту № 38 у зв’язку з проведенням спортивного заходу", - зазначається у повідомленні.

Пробіг відбудеться за маршрутом: вул. Хрещатик – Європейська площа – вул. Грушевського – Петрівська Алея – Паркова дорога – вул. Грушевського – Арсенальна площа – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Грушевського – Петрівська Алея – Паркова дорога – алея Героїв Крут – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Грушевського – Європейська площа – вул. Хрещатик. 

З 9 год. до 11 год. 30 хв. рух транспорту буде організовано по трасі:

тролейбуси маршруту № 38 курсуватимуть від ст.м. "Видубичі" до бульв. Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної);

автобуси маршруту № 55 курсуватимуть від Дарницької площі до вул. Старонаводницької за діючою трасою, далі – вул. Генерала Алмазова – бульв. Лесі Українки – вул. Басейна – вул. Шота Руставелі – вул. Рогнідинська – ст.м. «Палац Спорту» – вул. Еспланадна – бульв. Лесі Українки – вул. Генерала Алмазова – вул. Старонаводницька, далі за діючим маршрутом;

автобуси маршруту № 62 курсуватимуть на ділянках від Контрактової площі до Європейської площі та від Ботанічного саду до бульв. Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної). 

З 9 год. до 13 год. рух транспорту  буде організовано по трасі:

автобуси маршруту № 24: від залізничного вокзалу Центральний до ст.м. "Площа Льва Толстого";

автобуси маршруту № 114: на ділянках від вул. Милославської до Європейської площі та від залізничного вокзалу Центральний до Софійської площі. 

З 11 год. до 13 год.автобуси маршруту № 62 курсуватимуть на ділянках від Контрактової площі до Європейської площі та від Ботанічного саду до ст. м. "Арсенальна".