Шкіряк не виключає, що вибух авто біля Бессарабки перекваліфікують у теракт

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк не виключає, що вибух автівки в центрі Києва біля Бессарабської площі може бути перекваліфіковано в теракт.

Про це він сказав в ефірі 112 каналу.

«Ми не виключаємо, що цей резонансний злочин і стаття може бути перекваліфікована з навмисного вбивства у терористичний акт, але це питання подальших слідчих дій, і по мірі надходження інформації ми будемо про це повідомляти», - сказав Шкіряк.

Він зазначив, що враховуючи особисту персоналію загиблого, наразі з'ясовується все необхідне, щоб встановити обставини цього злочину.

«Відпрацьовуються всі версії, це може бути і ФСБ, тобто російські спецслужби, це може бути і замовне вбивство, і особиста неприязнь, і кримінальні розбірки. Я б хотів, щоб ми дали можливість ефективно попрацювати слідчо-оперативним групам, для того, щоб розібратись з цією резонансною справою», - сказав Шкіряк.

Він також зазначив, що з дитиною наразі все добре, а жінці надається вся необхідна медична допомога.

Читайте також: Вибух на Бессарабці: з'явилося відео з камери спостереження

Нагадаємо, під час вибуху в автомобілі на Бесарабці у Києві загинув Тимур Махаурі. Разом з ним в авто перебувала жінка та дитина. Жінка отримала тяжкі ушкодження, їй відірвано ногу, життю дитини нічого не загрожує.