Вибух у Голосіївському районі: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом вибуху у багатоповерхівці в Голосіївському районі м. Києва по вулиці Бурмистенка, 12 за порушення правил пожежної безпеки.

Про це у четвер інформує відділ комунікації поліції Києва.

«Слідчим відділом Голосіївського управління поліції зібрані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 26 липня в Києві стався вибух у житловому будинку в Голосіївському районі столиці. На місці події чергують представники поліції, щоб не допустити сторонніх осіб до небезпечних приміщень і захистити квартири від мародерів.

36 мешканців будинку в Голосіївському районі, де вчора стався вибух, тимчасово відселено в готель-гуртожиток Київського національного університету ім. Т. Шевченка. 

Читайте також: Вибух у будинку в Києві: для 36 осіб знайшли тимчасове помешкання

У Голосіївській районній держадміністрації розпочала роботу комісія ТЕБ та НС, яка має вирішити подальшу долю мешканців цього будинку.