Поліція затримала п’яного киянина, який підпалив кабінет дільничого

Столична поліція затримала чоловіка, який намагався спалити кабінет дільничного офіцера поліції, що знаходиться на вулиці Вацлава Гавела.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що до чергової частини Солом'янського управління поліції надійшло повідомлення про задимлення у підвальному приміщенні. Правоохоронці з'ясували, що горить кабінет дільничного офіцера поліції.

Пожежу ліквідували, зазначили в поліції і додали, що “на місці виявлено запальничку, залишки згоряння та відбитки пальців”.

При цьому у відділі комунікації поінформували, що до поліції звернувся 21-річний перехожий, який повідомив, що бачив, як невідомий громадянин через кватирку підпалив жалюзі та пішов геть. За прикметами, які надав очевидець, екіпаж патрульної поліції Святошинського району затримав 30-річного киянина у стані алкогольного сп'яніння. Поліцейські зазначають, що пояснити чітко мотиви вчинку чоловік не зміг.

Слідчі Солом'янського управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі.