У Києві почали обговорювати нову редакцію Концепції Статуту тергромади

У столиці розпочато роботу з обговорення проекту нової редакції Концепції Статуту територіальної громади міста Києва. 

Про це повідомляє Департамент суспільних комунікації Київської міської державної адміністрації.

"22 лютого 2017 року в приміщенні Київської міської ради (КМР) під час першого засідання тимчасової робочої групи за "круглим столом" обговорили розділ V "Сталий розвиток міста" проекту Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва", - йдеться у повідомленні.

Засідання відбулося під керівництвом професора кафедри регіонального управління, місцевого самоврядування та управління містом Національної академії державного управління при Президентові України, доктора наук з державного управління Вікторії Колтун.

До обговорення долучилися також депутати Київської міської ради, посадовці КМР і Київської міської державної адміністрації (КМДА), представники Громадської ради при КМДА, громадських рад при районних у місті Києві державних адміністраціях, органів самоорганізації населення Солом’янського та Печерського районів, громадських організацій міста.

Наразі заплановані наступні три засідання тимчасових робочих груп.

Київська міська державна адміністрація нагадує, що з проектом Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва можна ознайомитися на офіційному сайті КМДА за посиланням: (https://kievcity.gov.ua/content/kyiv-new-statut.html) і надавати свої пропозиції та зауваження, які будуть опрацьовані членами тимчасових робочих груп.

З пропозиціями та зауваженнями, які надійшли до проекту Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва, можна ознайомитись за посиланням.