З курсантів Президентського полку створили групу «ручного прибирання» снігу

До прибирання доріг Києва від снігу було залучено курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації та Президентського полку.

Про це повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

"До роботи з ручного прибирання додатково були залучені 120 курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації та 20 курсантів Президентського полку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у компанії, вже понад 36 годин підприємства «Київавтодору» у безперервному режимі прибирають дороги та вулиці столиці від снігу. Зокрема, впродовж ночі дорожники завершили роботи з очищення від снігу вулиць районного значення, проведено повторне очищення зупинок громадського транспорту та тротуарів.

Активно проводилися роботи з вивезення снігу, зокрема на просп. Оболонському, вул. Антоновича, Контрактовій площі, вул. Володимирській, в районі Центрального залізничного вокзалу та багатьох інших вулицях столиці.

"Упродовж лише цієї ночі з вулично-дорожньої мережі Києва було вивезено 3675 т снігу. До речі, з початку осінньо-зимового періоду ця цифра складає вже 120,3 тис. тонн", - наголосили у «Київавтодорі».

У корпорації зауважили, що для оперативного вивезення снігу додатково було залучено 24 од. техніки сторонніх організацій, з якими на початку осінньо-зимового періоду було підписано відповідні договори.

Щоб забезпечити роботу дорожньої служби у режимі нон-стоп, дорожніх працівників, які постійно працювали на холодному повітрі, забезпечували гарячим чаєм і бутербродами.

Роботи тривають. Комунальна корпорація «Київавтодор» знову просить водіїв не залишати автотранспорт на тротуарах та обабіч доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.