У Києві зі стріляниною пограбували поштове відділення

У Дніпровському районі столиці на вулиці Алма-Атинській зловмисник, зробивши два постріли, забрав гроші із каси поштового відділення, після чого втік у напрямку промислової зони. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва. 

"Близько 14:00 до столичних правоохоронців надійшло повідомлення про розбійний напад. За вказаною адресою терміново прибули слідчо-оперативна група Дніпровського та Головного управління поліції та кінологи зі службовими собаками. Поліцейські опитали працівників відділення та свідків розбійного нападу. За словами очевидців, у приміщення пошти зайшов молодий чоловік віком приблизно 18-20 років у чорному одязі. Нападник зробив два постріли, наказав усім лягти на підлогу, а потім перехилився через стійку і забрав з каси близько 3000 гривень. Підозрюваний побіг у напрямку лісосмуги та прилеглих заводів", - йдеться у повідомленні.

З місця події правоохоронці вилучили дві гільзи, які направили для проведення експертизи.

На цей час оперативники спілкуються з колективом пошти та відвідувачами, які у момент скоєння злочину перебували у приміщенні. Зусилля столичної поліції спрямовані на встановлення та затримання розбійника.

Подія належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Дніпровського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.