Динамо - Бешикташ: 2000 поліцейських охоронятимуть порядок у Києві

Під час проведення футбольного матчу Ліги чемпіонів УЄФА між командами "Динамо" (Київ) та "Бешикташ" (Стамбул) безпеку уболівальників забезпечать понад 2000 правоохоронців.

Про це інформує прес-служба столичної поліції.

"Посилені наряди поліції нестимуть службу на прилеглих до стадіону територіях, зупинках громадського транспорту та у метрополітені. Окрім цього співробітники патрульної поліції забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху транспорту та пішоходів на вулицях, наближених до проведення спортивного заходу", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці закликають уболівальників, мешканців і гостей столиці не порушувати закон, дотримуватися встановлених правил поведінки та сприяти працівникам поліції в охороні правопорядку.

Як повідомляв Укрінформ, з 6 на 7 грудня роботу метрополітену буде подовжено на одну годину. Крім того, 6 грудня з 20:45 до 21:45 станція "Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід, "Палац спорту" на вихід, а "Площа Льва Толстого" на вхід. На час закриття поїзди слідуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки. Після закінчення футбольного матчу можливе обмеження для пасажирів на вхід до цих станцій.