Уряд спростив процедуру отримання ліцензій для банків пуповинної крові та клітин людини

Кабінет міністрів вніс зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини.

Про це за підсумкам засідання уряду у Телеграмі повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

"Внесено зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини згідно з переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров’я, з метою приведення його у відповідність до ЗУ від 02.03.2019 N 139-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку ліцензування господарської діяльності", - повідомив він.

За словами Мельничука, спрощено процедуру отримання ліцензії на провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини, в частині, що стосується оформлення документів тощо.

Читайте також: Уряд дозволив бойовим медикам переливати кров на догоспітальному етапі

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів затвердив порядок участі правоохоронних органів у міжнародних антитерористичних заходах.