У Вінниці онкоцентр отримав від меценатів з Німеччини обладнання для лікарняних палат

Фото

У Вінниці Подільський регіональний центр онкології отримав від меценатів з Німеччини мультифункціональні ліжка з матрацами та приліжкові тумбочки.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

«28 мультифункціональних ліжок з матрацами та 56 приліжкових тумбочок надійшло до Подільського регіонального центру онкології. Це чергова благодійна допомога від меценатів Павла Михайлова та Віталія Костюка, яку вони надали за сприяння меценатів з Німеччини», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Німеччина передала медичне обладнання для лікарень Мелітополя

Зазначається, що з початку повномасштабного вторгнення благодійники Павло Михайлов та Віталій Костюк, які мають в Німеччині власну справу, на волонтерських засадах доправили до області тонни необхідного вантажу, серед яких: ліки, медичні меблі, реабілітаційне обладнання та інші необхідні речі. Вони регулярно організовують надання допомоги для області різного характеру. Завдяки їхнім зусиллям в область прибули 33 фури та дев'ять вагонів гуманітарного вантажу на суму понад 5 млн євро.

Вінниччина отримала черговий вантаж гуманітарної допомоги / Фото: vin.gov.ua

Як повідомляв Укрінформ, очільник Міністерства культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв вважає, що ухвалення закону про меценатство допоможе залучити додаткові джерела фінансування для кращого функціонування сфери нематеріальної культурної спадщини.