«Domino`s Pizza»: італійська кухня для киян

Доставка піци додому, в офіс або до місця відпочинку давно увійшла в повсякденне життя киян. Ароматна, з хрусткою скоринкою і густим розплавленим сиром, вона нікого не залишить байдужим, особливо якщо це блюдо приготоване в одній з піцерій «Domino`s Pizza». Всього півгодини — і шедевр італійської кухні буде біля вашого порогу, щоб подарувати прекрасний настрій і надовго зарядити енергією.

Де в Києві спробувати кращу піцу

«Domino`s Pizza» — це мережа закладів з великою історією. Заглянути в них можна в більшості європейських країн, а у Києві — за однією з адрес, вказаних на сайті компанії. Всього в один клік можна знайти піцерію на карті та дізнатися графік її роботи, щоб покуштувати новинки або отримати задоволення від дегустації найпопулярніших страв. Якщо ж вам до душі домашня вечеря в колі сім'ї або піца знадобилася для зголоднілих гостей, достатньо зробити один дзвінок або оформити замовлення на сайті.

«Домінос піца» пропонує найкращі умови обслуговування:

  • Підтвердження заявки оператором і уточнення адреси доставки.
  • Випічку страви в дров'яної печі.
  • Начинки на вибір.
  • Доставка піци за півгодини в денний і за годину — в нічний час.
  • Розрахунок готівкою кур'єру.

З огляду на численні побажання також надається послуга відстеження стану замовлення. Достатньо скористатися програмою Domino`s Pizza Tracker, щоб уточнити, коли чекати прибуття частування. Замовник отримує інформацію про кожну дію працівників піцерії: закладку начинки, початок випічки в печі, упаковку та відправку в дорогу.

Запрошення до співпраці

Мережа піцерій Domino`s Pizza з радістю готова поділитися досвідом і запрошує бажаючих відкрити свій бізнес. На сайті не тільки можна дізнатися всі умови співпраці, а й подати заявку в електронному вигляді. Відправивши її на імейл компанії, ви отримаєте можливість стати частиною мережі кращих піцерій в Україні.

Акції, новини та сторінка для преси

Пройшовши реєстрацію і підписавшись на новини, кожен член клубу Domino`s Pizza завжди буде в курсі останніх новин, щоб першим дізнатися про нові відкриті в Києві заклади, нові страви, знижки з нагоди свят і багато цікавих подій. Це також дозволить в перших рядах відвідати нову піцерію поруч із будинком або включити її до списку закладів, що доставляють смачну та якісну італійську їжу.