Перші учасники Євробачення - вже у Києві

Минулої доби прикордонники оформили перших двох учасників, які прибули на пісенний конкурс "Євробачення".

Про це інформує прес-служба Держприкордонслужби. 

"Минулої доби у пунктах пропуску для повітряного сполучення «Бориспіль» та «Київ» прикордонники оформили двох учасників, які перші прибули на пісенний конкурс «Євробачення-2017». Загалом, за інформацією прикордонників, рейсами «Баку-Київ», «Лондон-Київ», «Стамбул-Київ» та «Дубаї-Київ» для участі в конкурсі та його забезпеченні прибули 13 осіб", - зазначається у повідомленні.

Наразі пропуск через державний кордон учасників «Євробачення-2017» здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства України у пріоритетному порядку, особлива увага  під час прибуття учасників конкурсу приділятиметься безпековій складовій та підтриманню правопорядку в пунктах пропуску.

Передбачається, що основними пунктами, які будуть задіяні під час пропуску учасників та гостей «Євробачення», будуть пункти пропуску для повітряного сполучення, на які припаде до 70 % від загальної кількості прибуваючих на пісенний конкурс. 20 % користуватимуться автомобільними пунктами пропуску, ще 10 % - залізничним сполученням.