У Києві відкриється фотовиставка "Історія Євробачення"

Унікальна фотовиставка «Історія Євробачення» відкриється 27 квітня у київському торговельно-розважальному центрі "Gulliver".

Про це повідомляє "UA:Перший".

"Фотовиставка «Історія Євробачення» представляє найяскравіші моменти пісенного телевізійного конкурсу за його понад 60-річну історію, а також яскраві виступи України на Євробаченні. Експозиція включає в себе фотографії, які раніше ніде не були представлені, і складається з 45 робіт", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у фотопроекті «Історія Євробачення» можна побачити легендарні фото нагородження в 1974 році групи АВВА, сльози радості переможниці 33-го конкурсу пісні Селін Діон, виступ німецького колективу «Чингізхан», створеного в 1979 році спеціально для виступу на Євробаченні, видозміни головного призу Євробачення, «Дикі танці» Руслани в Стамбулі в 2004 році і багато інших.

На урочистому відкритті виставки, що розпочнеться о 13 годині, можна буде дізнатись, як Київ готується зустрічати Євробачення, які цікавинки приготували цього року для глядачів, та багато секретів Євробачення минулих років.