Ляшко заявив, що хоче стати спікером Ради

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що має амбіції стати Головою новообраної Верховної Ради України.

Про це він сказав журналістам у понеділок після закінчення з'їзду партії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є амбіція стати Головою Верховної Ради нового парламенту. І своє ключове завдання, яке я бачу на посаді голови парламенту, - це ліквідація 250 депутатів, скорочення їх чисельності до 250, наведення порядку, щоб не було кнопкодавства, не було прогулів, щоб не ратиці свої сунули до бюджетного корита, а пальчики підкладали під сенсорну кнопку і голосували. І щоб порядок був, як у моїй команді. Отакий порядок і дисципліну наведу у новій Верховній Раді ", - заявив Ляшко.

За його словами, "у президії українського парламенту при Ляшку не буде жодного ні кума Путіна, ні інших тих, які сьогодні рвуться до парламенту".

Читайте також: Партія Ляшка назвала список кандидатів

Лідер Радикальної партії також заявив, що його політична сила - в опозиції до Президента Володимира Зеленського і добиватиметься відновлення миру в Україні через перемогу.

"Моє ключове завдання - це перемога над бідністю і відновлення миру в Україні. Справедливого миру через перемогу, а не поразку, як пропонує нинішня влада. Ми в опозиції до Зеленського, ми в опозиції до політики поразки і капітуляції, і ми не дамо нікому в парламенті прийняти закони, які в українців заберуть мову, заберуть землю, легалізують терористів, легалізують особливий статус для Донбасу, легалізують реванш Москви", - наголосив Ляшко.