Березенко не виключає, що взагалі не балотуватиметься до Ради

Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" народний депутат Сергій Березенко планує надалі займатися партбудівництвом "Європейської солідарності" і не виключає, що взагалі не балотуватиметься до Ради дев'ятого скликання на позачергових виборах.

Про це політик сказав журналістам у кулуарах з'їзду "Європейської солідарності" у неділю, 9 червня, повідомляє кореспондент Укрінформу

"Не коректно не поговоривши зі своїми виборцями приймати таке рішення, по-перше. По-друге, згідно із соціологічним опитуванням, я перемагаю із серйозним відривом навіть кандидата від Зеленського у цьому окрузі (округ №205 у місті Чернігові - ред.). І це достатньо важкий для мене вибір - я його мушу зробити. Але все більше схиляюсь до того, щоб не йти взагалі", - зазначив Березенко.

Водночас він додав, що зацікавлений у розбудові ідеологічної партії правоцентристського типу, яка б ставила собі за мету євроінтеграцію.

Читайте також: У штабі Порошенка назвали основні причини поразки на президентських виборах

"І розбудова такої партії мені цікава, бо я завжди займався партійним будівництвом. Для цього не треба сидіти в парламенті і тиснути кнопки", - пояснив депутат.

За його словами, парламент нового скликання буде зовсім інакшим за своїм складом. "Є запит, у тому числі у суспільства, щоб у парламент не проходили політики, а проходили абсолютно нові люди, які не мають стосунку до політики. Можливо, цей запит є справедливим. Тому наша команда якраз представлена і новими обличчями, і досвідченим політиками, які можуть тримати цю країну, збалансовувати її і берегти", - уточнив заступник голови фракції БПП.