Березенко планує очолити виборчий штаб "Європейської солідарності"

Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко планує очолити виборчий штаб політичної партії "Європейська Солідарність".

Про це політик сказав у коментарі журналістам перед початком з'їзду партії, передає кореспондент Укрінформу.

"Так, я очолю виборчий штаб", - сказав депутат.

Водночас він зауважив, що не планує бути присутнім у списку партії "Європейська Солідарність". "Я прийняв рішення не бути присутнім у списках партії, моє прізвище ви точно не побачити у списку", - сказав Березенко.

Також він не підтвердив, інформацію про намір балотуватися у виборчому окрузі #205, заявивши, що "це зараз - не предмет обговорення".

Березенко уточнив, що з'їзд політсили щодо висунення кандидатів відбудеться 6 або 7 червня.

Читайте також: У Києві почався з'їзд партії Порошенка

Як повідомляв Укрінформ, 31 травня у Мистецькому арсеналі розпочався з'їзд політичної партії "Європейська Солідарність". За попередньою інформацією, на з'їзді планують ухвалити рішення про участь політичної сили в позачергових виборах до Верховної Ради.

За інформацією заступника голови фракції БПП Олексія Гончаренка з'їзд 31 травня буде "технічним" з'їзд партії, а кандидатів на позачергові парламентські вибори політсила висуватиме 6 червня.

24 травня на установчому з'їзді БПП партію "Блок Петра Порошенка "Солідарність" перейменували на "Європейську солідарність".

30 травня екс-президент України Петро Порошенко написав заяву про вступ до партії "Європейська солідарність" і отримав членський квиток.