На “Олімпійському” пройшла нарада щодо безпеки глядачів під час дебатів

Фото

На “Олімпійському” представники Мінмолодьспроту, МВС та ДСНС провели нараду щодо безпеки глядачів під час дебатів кандидатів у Президенти.

Про це Жданов написав на своїй сторінці у Facebook.

“Основне питання - забезпечення максимального рівня безпеки під час проведення дебатів між кандидатами в Президенти України. Це буде масштабна подія - очікується велика кількість глядачів, прихильників обох кандидатів, вітчизняних та закордонних журналістів. Правоохоронцями та рятувальниками, разом з відповідними службами стадіону, буде зроблене все можливе, щоб дебати пройшли гідно та вільно - без інцидентів, провокацій та інших надзвичайних подій”, - зазначив міністр. Він не сумнівається, що спільними зусиллями вдасться скласти цей тест на демократичність, забезпечення рівних можливостей для кандидатів в Президенти, що вийшли в другий тур виборів. “Водночас суспільство, отримає можливість побачити дебати по телебаченню та в Інтернеті, або взяти в них безпосередню участь в якості глядачів на стадіоні та зробити свій усвідомлений вибір”, - додав Жданов.

У нараді взяли участь міністр молоді та спорту Ігор Жданов разом з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, представниками МВС та ДСНС, адміністрацією та службою безпеки НСК “Олімпійський”.

Як повідомлялося, 3 квітня кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Чинний президент погодився і запросив його провести дебати на стадіоні 14 квітня. Однак Зеленський не прийшов, заявивши, що дебати мають відбутися 19 квітня о 19.00.

Читайте також: На "Олімпійському" розповіли про щільний графік 19 квітня - з ранку до опівночі

16 квітня команди Петра Порошенка і Володимира Зеленського підписали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський".

Як відомо, 19 квітня о 20.00 відповідно до закону про вибори Президента мають розпочатися дебати в ефірі Громадського.