Порошенко: Я не хочу мірятися роликами

Фото

Президент України Петро Порошенко заявляє, що не має ніякого відношення до відеоролика, на якому вантажівка нібито збиває кандидата в Президенти Володимира Зеленського, і в цілому є категоричним противником віртуальної виборчої кампанії.

Про це він сказав під час спілкування з журналістами у конференц-залі НСК "Олімпійський", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не хочу мірятися роликами, я ніякого відношення до цього не маю. Я категоричний противник віртуальної кампанії", - наголосив Порошенко.

За його словами, найкращим способом донести виборцям свою програму і свої погляди є дебати. "І для того, щоб народна творчість того чи іншого кандидата, чи незалежних креативних агенцій призупинили свій запал, є єдиний інструмент - дебати. Прийди, розкажи, дай відповідь, і все закінчиться. Якщо ти ховаєшся, то мені не як Президенту, а як громадянину, це не подобається", - сказав глава держави.

Читайте також: Порошенко запросив Зеленського на дебати в ефірі ICTV в понеділок

Він наголосив, що Президент має бути реальний, а не віртуальний, він "має бути сильний", оскільки люди хочуть знати, як країна буде захищена.

Петро Порошенко відвідав НСК "Олімпійський", де мали відбутися дебати / Фото: Шамкін Данііл, Марків Михайло, Палінчак Михайло

Як повідомлялося, цього тижня в соцмережах було розповсюджено відеоролик, змонтований на основі ролика кандидата в Президенти Володимира Зеленського. На змонтованому відео вантажівка начебто збиває Зеленського. Штаб Зеленського звинуватив у розповсюдженні змонтованого ролика команду чинного Президента Порошенка.

Сьогодні Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" для ведення передвиборчих дебатів.