Друг дитинства Зеленського пояснив, чому не прийшов на прес-конференцію

Колишній учасник проекту "Квартал 95" і друг дитинства Володимира Зеленського Денис Манжосов висловив думку, що Зеленський може бути Президентом, але не в такий "спекотний" період для України.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Прямий".

"Володя може бути президентом у будь-який час. Але, на мій погляд, чомусь саме в ці дні, в ці спекотні дні для нашої країни... ну не цей день для нього", - сказав Манжосов.

Він також пояснив, чому не брав участі в прес-конференції, яка мала відбутися в інформагентстві "Українські новини" в четвер. За словами Дениса Манжосова, він приїхав на прес-конференцію на 40 хвилин раніше, від'їхав, щоб випити кави і в цей час організатори йому повідомили, що будівлю заміновано і йому краще не з'являтися.

"Я ніколи з цим не стикався, я, звичайно, дуже сильно засмутився", - сказав Манжосов. Він також вибачився перед журналістами, які марно прийшли на прес-конференцію.

Читайте також: Екс-учасник "Квартал 95" Манжосов приїхав на анонсовану прес-конференцію, але потім зник

Як повідомлялося, 11 квітня була анонсована прес-конференція колишнього учасника проекту "Квартал 95" і друга дитинства кандидата в Президенти Володимира Зеленського Дениса Манжосова на тему: "Задзеркалля - як і чому розійшлися шляхи найкращих друзів дитинства, партнерів по КВК і студії "Квартал 95".

Манжосов приїхав за годину до початку анонсованої прес-конференції, але потім поїхав звідти. Пізніше з'явилася інформація, що будівлю інформагентства, де мав проходити захід, начебто заміновано. Як зʼясувалося, інформація про мінування виявилася хибною.