Дебати кандидатів на Суспільному обійдуться в 5,7 мільйона — Аласанія

Проведення теледебатів кандидатів у Президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського у студії " Суспільного" коштуватимуть 5,7 млн гривень без урахування податків.

Про це сказав голова правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" Зураб Аласанія під час спільного брифінгу з головою ЦВК Тетяною Сліпачук у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Увесь кошторис уже є. Він затверджений... Коли ми після виборів будемо підбивати підсумки, він зміниться в частині того, що не 44 кандидати, а 39. І ще можлива невелика зміна, якщо жоден із них (кандидатів - ред.) не з'явиться, чи один з'явиться, чи обидва. Тоді невеличка сума буде змінена. А так кошторис є. Теледебати 60 хвилин на телебаченні і радіомовленні, а вони мають бути і там, і там - загальна сума без ПДВ 5 мільйонів 767 тисяч гривень. Це якщо з'являться обидва кандидати. Це включає і студію, і камери, і зарплатню...", - сказав Аласанія.

Читайте також: Аласанія солідарний з ЦВК: дебати мають відбутися 19 квітня

Як зазначила голова ЦВК Тетяна Сліпачук, якщо прийде на дебати в обумовлений час лише один кандидат, то "він має право використати час".