Порошенко сказав, як голосуватиме на виборах

Президент України Петро Порошенко 2 березня зустрівся з одеситами на Приморському бульварі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Приємно бачити, як змінилась Одеса за останні п'ять років, якою вона стала чистою, красивою, освітленою. Скільки нових туристів приїхало. І я впевнений, що робота з благоустрою триватиме", - заявив Порошенко після прогулянки Приморським бульваром зі сцени, встановленої поряд з Потьомкінськими сходами.

Глава держави також висловив вдячність одеситам за гідне протистояння "руському міру" у 2013-му і в наступні роки.

Читайте також: "Є факти — до в'язниці!": Порошенко прокоментував розкрадання в армії

"Дякую за те, що Одеса показала себе справжнім форпостом на Півдні України. Одеса - це символ нашої свободи, місто завжди була вільним... Ми - українці - гордий і волелюбний народ. Ми ніколи не віддамо наші землі і будемо боротися, щоб повернути Державний прапор України на окуповані території. Для цього нам треба об'єднатися, ставити перед собою великі цілі і йти до них", - заявив Президент.

Також Порошенко додав, що "на Приморському бульварі, на Думській площі біля Дюка" хотів би звернутися до Путіна: "Почуйте, ми не віддамо ні Крим, ні Донбас, ні Одесу, ні море – ні Чорне, ні Азовське, ні наш суходіл", - заявив Президент.

Порошенко висловив думку, що російський президент боїться українського народу через нашу нескореність та любов до волі. "Знаєте чому Путін боїться нас? Саме тому, що ми вільні. І ніхто, і ніколи більше нас не зажене в московське ярмо", - наголосив Глава держави.

Після зустрічі Порошенка з учасниками ярмарки "Скарби Одещини", в якій взяли участь жителі 26 сільських районів, Президент заявив журналістам, що на березневих виборах голосуватиме за перемогу України.