До зарплатного проєкту Сенс Банку вже приєднались майже 1000 компаній

До зарплатно-карткового проєкту Sense Bank менш ніж за рік доєдналось майже 1000 компаній з різних секторів економіки.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі Сенс Банку.

За словами директора Департаменту розвитку зарплатних проєктів банку Антона Гонтаренка, для клієнтів надзвичайно важливе дистанційне обслуговування та діджиталізація банківських послуг.

«Сьогодні ми бачимо позитивний відгук щодо діджитал-оформлення зарплатного проєкту, тому продовжуємо розвивати цей напрям і створювати нові онлайн-продукти», - сказав Гонтаренко.

У банку зазначають, що власники зарплатних карток дедалі частіше користуються сервісом «зарплата раніше», якого немає в інших банках. Від початку 2024 року клієнти встановили лімітів на загальну суму 14,3 млн грн.

Також, у Sense Bank відмічають зростання популярності цифрових фінансових інструментів серед українців, зокрема, збільшення безготівкових операцій та активне використання мобільного застосунку Sense SuperApp. Статистика банку показує, що 80% транзакцій у торговельній мережі здійснюються за допомогою зарплатних карток.

За словами Антона Гонтаренка, якщо компанія співпрацює з банком, то для відкриття зарплатної картки її співробітникам не потрібно відвідувати відділення Sense Bank: картку можна оформити дистанційно через QR-код або гіперпосилання.

Читайте також: Нацбанк встановить ліміти на вихідні карткові перекази між фізичними особами

“Аналогів цьому цифровому рішенню на ринку України зараз немає. Пластикову версію картки доставляють «Новою поштою» безкоштовно у межах України, а також за кордон — у понад 200 країн”, - повідомили в банку.

Як повідомлялось, у лютому НБУ погодив Олексія Ступака на посаді голови Правління Sense Bank.

У березні 2024 року Національне уповноважене рейтингове агентство "Експерт-Рейтинг" підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Sense Bank на рівні uaAАA за національною українською шкалою.

У березні 2024 року Sense Bank увійшов до переліку системно важливих банків України, які за результатами щорічного перегляду затвердив Національний банк України.

Новини партнерів