Кабмін працює над тим, щоб країни-партнери надавали компаніям держгарантії для інвестицій в Україну

Кабінет Міністрів працюватиме з країнами-партнерами України над тим, аби вони видавали своїм компаніям державні гарантії на залучення коштів для інвестицій в Україну.

Як передає Укрінформ, про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль написав у Телеграмі.

«Уряд працюватиме з партнерами України над тим, аби вони видавали своїм компаніям державні гарантії на залучення коштів для інвестицій в Україну. Такі гарантії дозволять інвестувати в реалізацію значних проєктів державно-приватного партнерства в Україні», - зазначив Шмигаль.

Читайте також: Шмигаль закликав керівників міжнародних компаній планувати інвестиції в Україну вже сьогодні

Раніше прем’єр наголосив на тому, що відбудова, відновлення України — кроки, які потрібно пройти задля нового європейського майбутнього нашої країни. Основу оновлення країни формуватимуть національна безпека, євроінтеграція та економічна трансформація. Найпершим обов’язковим фактором будь-якого подальшого розвитку є високий рівень національної безпеки.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.