До «Дія.City» долучилися понад 200 компаній - Федоров

До податкової та правової системи для технологічного бізнесу "Дія.City" вже приєдналися понад 200 українських та іноземних ІТ-компаній.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

За словами Федорова, за цей місяць статус резидентів отримали: міжнародна продуктова компанія, що розробила сервіс для створення 3d-візуалізацій інтер'єрів, екстер'єрів, ландшафтів тощо – Archivizer; продуктова компанія, що створює ПЗ для агробізнесу – AgriChain; міжнародна освітня онлайн-платформа для пошуку репетиторів – Preply; міжнародна команда художників комп’ютерної графіки, розробників, дизайнерів - bru. digital.

Читайте також: Понад 100 українських та міжнародних IT-компаній стали резидентами Дія City

Крім того, статус резидентів отримали: українська ІТ-компанія, що створює популярні застосунки для iPhone, iPad і Mac - Readdle, та українська ІТ-компанія, що вже 14 років є лідером на e-commerce ринку – Evo.

Прийом заявок триває.

Як повідомляв Укрінформ, з 8 лютого в Україні працює спеціальний правовий режим "Дія.City", розроблений для розвитку IT-галузі.