Фонд держмайна продає Електронмаш за стартовою ціною 66,7 мільйона гривень

Фонд державного майна виставляє на продаж майновий комплекс столичного ДП «Електронмаш» за стартовою ціною у 66,7 млн грн; торги призначені на 12 листопада.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

"12 листопада відбудеться аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства "Електронмаш", - йдеться в повідомленні.

Загальна площа об’єкта – більше 100 тис. квадратних метрів. До складу об’єкта приватизації входять 37 одиниць нерухомого майна, 3 земельні ділянки та 7 об’єктів, переданих у оренду.

Основним видом діяльності підприємства відповідно до Статуту є виробництво комп’ютерів і периферійного устаткування, у тому числі експортної продукції: електродвигунів, генераторів і трансформаторів. Станом на 30 червня 2021 року працювало 139 осіб.

Стартова ціна приватизаційного об’єкта – 66 741 200,00 грн. Заявки на участь в електронному аукціоні з умовами приймають до 11 листопада.

Читайте також: Депутатка: ВС визнав незаконним продаж 5 будівель заводу «Більшовик». Все інше – маніпуляції

повідомляв Укрінформ, Фонд державного майна планує провести аукціон з приватизації АТ «Перший київський машинобудівний завод» (колишній «Більшовик») 27 жовтня; стартова ціна - 1,39 млрд грн.

29 жовтня має відбутися аукціон з приватизації українського титанового гіганта — АТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія» (ОГХК) зі стартовою ціною 3,7 млрд грн.