У Польщі відбудеться економічний «Український форум»

У польському курортному місті Карпач 7 вересня розпочинається ювілейний XXX Економічний форум, в якому візьмуть участь до трьох тисяч учасників, зокрема із України.

Цьогорічний триденний форум відбудеться під гаслом "Європа у пошуках лідерства", а однією з його тематичних частин буде "Український форум", передає кореспондент Укрінформу.

Теми Економічного форуму концентруватимуться навколо подолання наслідків пандемії COVID-19, бізнесу, політики, безпеки, клімату, охорони здоров'я тощо.

У рамках форуму буде проведено майже 200 дискусійних панелей по 22-х тематичних напрямках.

Читайте також: Україна – перша з розвитку цифрових навичок серед країн Центральної та Східної Європи

У межах "Українського форуму" відбудеться 16 дискусійних панелей щодо місця України в Європі, європейської та євроатлантчної інтеграції України, "Східного партнерства" тощо. У форумі візьме участь численна делегація з України, зокрема урядовці, представники місцевого самоврядування, українські експерти та представники бізнесу. У форумі, зокрема, візьмуть участь міністр соціальної політики Марина Лазебна, екс-прем'єр-міністр Володимир Гройсман, виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач та ін.

Організатором Економічного форуму в Карпачі є фундація "Інститут східних справ", а головними партнерами - Нижньосілезьке воєводство, міста Вроцлав та Карпач.