Реформування Укроборонпрому: на травень запланували консультації з підприємствами

У травні планується проведення круглих столів з державними та приватними підприємствами щодо майбутньої діяльності, концепції розвитку, зокрема в рамках планів реформування Укроборонпрому.

Про це в коментарі Укрінформу сказав заступник Секретаря РНБО України Сергій Кривонос.

«Законопроект покаже чітко, які додатки виносяться на Укроборонпром, почуємо багатьох. А також у травні плануємо провести круглі столи з підприємствами - державними та приватними - щодо того, як вони бачать своє майбутнє», - сказав Кривонос.

На його переконання, лише вислухавши різні думки, виробивши концепцію, можна ефективно рухатися далі.

Читайте також: Укроборонпром готовий до аудиту - гендиректор Букін

«Почувши всіх, ми зможемо виробити концепцію того, куди і як іти. Зможемо реалізувати це через той законопроект, який можливо буде змінений, після того, як будуть почуті ці люди», - додав заступник Секретаря РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, 26 квітня у Раді зареєстрували законопроект, який пропонує ліквідувати Державний концерн «Укроборонпром» та визначити повноваження центрального органу виконавчої влади, що забезпечуватиме формування та реалізацію державної військово-промислової політики. Генеральний директор Укроборонпрому Павло Букін заявив про готовність до аудиту та необхідність, передусім, збереження набутого, налагоджених контактів та існуючих проектів.