Вкладники ВТБ Банку за 5 днів отримали майже 50% гарантованих виплат

Понад 4 тисячі вкладників АТ «ВТБ Банк» станом на 29 грудня 2018 року отримали відшкодування на більш як 444 млн гривень, що становить майже 48% всього обсягу гарантованих виплат.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Станом на 29 грудня 2018, всього за 5 робочих днів, здійснено виплати понад 4 тисячам вкладників АТ «ВТБ Банк» на загальну суму більш як 444 млн грн, що становить майже 48% всього обсягу гарантованих виплат", - ідеться в повідомленні.

Загалом до виплати вкладникам АТ «ВТБ Банк» належить понад 932 млн грн, а кількість самих вкладників у реєстрі перевищує 59 тис.

Усі вкладники, які на цей час не отримали відшкодування за своїми вкладами у межах гарантованої суми, можуть звернутись до будь-якого відділення одного з 11 банків - агентів Фонду у зручний для них час і спосіб. Саме для підвищення оперативності доступу вкладників до своїх коштів було запроваджено Автоматизовану систему виплат, яка значно розширює коло відділень банків-агентів, через які клієнти можуть отримати свої кошти.

Читайте також: НБУ оштрафував Сбербанк на 95 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня Національний банк України вирішив ліквідувати визнаний напередодні неплатоспроможним "ВТБ Банк".