Усі закупівлі Укроборонпрому можна побачити на SmartTender

Комерційні тендери підприємств, що входять до складу "Укроборонпрому", відтепер сконцентровані в спеціальному розділі на сайті концерну, а закупівлі здійснюються через комерційний модуль електронного майданчика SmartTender.

Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому

"ДК "Укроборонпром" запустив на офіційному сайті спеціальний розділ, в якому сконцентрував усі комерційні тендери підприємств. Це дозволяє підвищити прозорість закупівельної діяльності підприємств концерну. Окрім того, концентрація та відкритість усіх тендерів є важливим елементом публічності закупівель, визначених міжнародною організацією Transparency International", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На ProZorro запускаються аукціони з оренди землі

Як інформує прес-служба, закупівлі наразі здійснюються через комерційний модуль електронного майданчика SmartTender, який акредитований в системі ProZorro. Саме цей майданчик став переможцем відкритого конкурсу з відбору системи електронних торгів, в якому брали участь 27 платформ.

Концерном також розроблено та затверджено новий порядок моніторингу платежів, що суттєво пришвидшило здійснення оплат за укладеними договорами.