Міжнародний економічний форум оголосив конкурс для молодих підприємців

Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) оголосив конкурс для молодих підприємців «Молоді творці майбутнього». 

Про це Укрінформу повідомили в оргкомітеті конкурсу.

"Запрошуються підприємці, стартапери, інноватори з активною життєвою позицією віком від 25 до 35 років. Цього року 50 переможців конкурсу отримають унікальну можливість стати учасниками КМЕФ, поспілкуватися зі спікерами та учасниками цієї масштабної події й з перших вуст дізнатися про глобальні економічні тенденції", - йдеться в повідомленні.

Заявки на участь у конкурсі приймаютимуть до 30 вересня 2018 року. Результати конкурсу будуть оголошені 12 жовтня 2018 року.

Зазначається, що 18-19 жовтня 2018 року в рамках ювілейного форуму у Києві зберуться економісти зі світовим ім'ям, відомі бізнесмени, інвестори та візіонери із більш як 30 держав. Ключовою темою форуму стане майбутнє країн у високотехнологічному світі. На учасників КМЕФ чекають дискусії про стратегії та інструменти конкурентоспроможності, наслідки торгових війн, інвестиційну привабливість, упровадження найсучасніших технологій у промисловості, банківській та аграрній сферах  тощо.

«КМЕФ з радістю допоможе молодим професіоналам відкрити для себе нові горизонти», - наголосив у цьому зв'язку голова оргкомітету КМЕФ Юрій Пивоваров.

Читайте також: МЕРТ оприлюднило ставки ввізного мита України для імпорту товарів з ЄС у 2019 році

Київський міжнародний економічний форум (Kyiv International Economic Forum) - постійно діючий майданчик для формування стратегії економічного розвитку України. Орієнтований на організацію діалогу експертів, бізнесу та влади, запозичення кращого світового досвіду, створення «дорожньої карти» розвитку та сприяння конвертації ідей у реальні дії