Укргазвидобування інтенсифікує роботу - висновки Мінекології

ПАТ "Укргазвидобування" отримало від Міністерства екології та природних ресурсів України 39 висновків про допустимість планованої діяльності щодо продовження видобування вуглеводнів у восьми областях України. 

Про це повідомляє прес-служба  УГВ.

"Укргазвидобування отримало від Міністерства екології та природних ресурсів України 39 висновків про допустимість планованої діяльності щодо продовження видобування вуглеводнів у восьми областях України. Це дасть змогу Товариству збільшувати видобуток блакитного палива для забезпечення енергонезалежності країни", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом останніх двох місяців Мінприроди організувало громадські слухання в Полтавській, Харківській, Львівській, Закарпатській, Сумській, Луганській, Дніпропетровській і Донецькій областях, які провели представники департаменту земельних відносин УГВ.

Читайте також: За добу після аварійного відключення газу підприємство Фірташа відновило роботу

Загалом, Укргазвидобування розпочало 123 процедури з оцінки впливу на довкілля (66 - для отримання нових спецдозволів на користування надрами чи продовження дії наявних), 54 групові проекти для спорудження та підключення свердловин, три проекти щодо реконструкції наявних виробничих потужностей тощо.