Миколаївський порт НІКА-ТЕРА збільшив проплати до місцевого бюджету на 44%

ТОВ «Морський спеціалізований порт НІКА-ТЕРА» з початку року сплатив у місцеві бюджети 33,2 млн гривень. Це на 44% більше, аніж у відповідний період минулого року. 

Про це повідомили у прес-службі порту.

«Будучи відповідальним платником податків і роботодавцем, «НІКА-ТЕРА» за першу половину 2018 року перерахувала понад 110 млн гривень у вигляді податкових відрахувань. При цьому, тільки в місцевий бюджет відрахування порту збільшилися на 44%, склавши понад 33 млн гривень. Зростання даного показника, в першу чергу, обумовлено збільшенням штату співробітників і підвищенням фонду оплати праці на 12% з червня 2018 року», - сказав перший заступник начальника ТОВ «МСП НІКА-ТЕРА» Анатолій Дворник.

За його словами, порт також веде активну соціальну політику. «З розвитком бізнесу ми розширюємо поле соціальної відповідальності. Тільки за 6 місяців цього року вже направили близько 550 тисяч гривень на розвиток соціальних проектів та благодійність, – зазначив  Дворник.

Читайте також: За кошти бюджету Миколаївщини вже оздоровили понад 500 дітей

Зокрема, благодійна допомога була спрямована на поліпшення умов навчання та роботи в школах Корабельного району, підтримку різних громадських, молодіжних ініціатив та спорту. Крім цього, була виділена фінансова допомога військовим частинам, медичним установам, благодійним фондам тощо.

Як повідомляв Укрінформ, в рамках реалізації програми з оновлення основних фондів і технічного переозброєння ТОВ «Морський спеціалізований порт НІКА-ТЕРА» інвестував в нову спецтехніку 10,5 млн гривень.

Фото: сайт НІКА-ТЕРА.